Üdvözöljük a Karcsai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapján!

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Pályázatok
 
Hírek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Tanévnyitó 2018/2019

   

2018. szeptember 3-án 8 órai kezdettel került sor a Nagy Géza Művelődési Házban a Karcsai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2018/2019-es tanév Tanévnyitó ünnepségének megtartására. 

Szülői értekezlet

Balogh Sándor Csabáné   

Összevont szülői értekezlet iskolánkban

Kezdődik az iskola!

   

A Karcsai Általános Iskola és AMI 2018. szeptember 3-án hétfőn, az első tanítási napon 8 órától tartja TANÉVNYITÓ ÜNNEPSÉGÉT, melyre szeretettel várjuk a kedves Szülőket is!

 

 

Parádfürdő

   

Iskolai Közösségi Program megvalósítása a Sárospataki Tankerületi Központ iskoláiban (EFOP-3.3.5-17-2017-00018) című pályázat keretein belül 2018.06.19-2018.06.24 között a karcsai iskola 15 fő, bodroghalmi iskola 19 fő, a kenézlői iskola 19 fővel Parádfürdön töltött egy hetet. A gyerekek nagyon élvezték a héten megvalósuló közösségi programot, melyen új játékokat ismerhetek meg, fejleszthették kézügyességüket, állóképességüket.

Képek

Napközi otthonos közösségi program 2018. június 18-22. Mesebeli állatok nyomában, avagy a Kárpát-medence hagyományos háziállatai

   

Iskolai Közösségi Program megvalósítása a Sárospataki Tankerületi Központ iskoláiban

EFOP-3.3.5-17-2017-00018 számú pályázat keretén belül napközi otthonos közösségi program megvalósítására került sor a Karcsai Általános Iskolában. A heti program a „Mesebeli állatok nyomában, avagy a Kárpát-medence hagyományos háziállatai” címmel került megtervezésre. A hét folyamán a Kárpát-medence hagyományos állatainak, a paraszti állattartás feladatainak megismerése volt a cél, melyet drámapedagógiai elemeken, kapcsolódó állatmesék feldolgozásán és hagyományőrző népi játékokon keresztül kívántunk megvalósítani

 

Képek

Tanévzáró

   

Tanévzáró

 

Képek

Ballagás

   

Iskolánkban 2018. június 16-án került sor a hagyományos ballagási ünnepségre. Idén 15 fő fejezte be sikeresen a 8. osztályt. A nyolcadikosok végigjárták a tantermeket, majd az ünnepség második részében a Nagy Géza Művelődési Központban búcsúztak az együtt töltött évektől.

Balogh Sándor Csabáné igazgató sok sikert és kitartást kívánt a gyerekeknek.

Képek

Vakáció

   

Június 15-én véget ért a 2017/18-as tanév és megkezdődött a két és fél hónapos nyári vakáció. Mindenkinek boldog nyári szünetet kívánunk!

Képek

Kirándulás 4. osztály

   

Kirándulás 4. osztály

 

Képek

DÖK nap 2018. június 8.

   

Képek DÖK nap

Határtalanul!- a nemzeti összetartozás napja iskolánkban

   

2018. június 4-én 15 órától emlékeztünk meg a 98 évvel ezelőtt aláírt trianoni békeszerződésről, annak hazánkra vonatkozó következményeiről. A műsorban azok a diákok szerepeltek, akik 2018. április 14-től 17-ig a Határtalanul! Tanulmányi kirándulás  7. osztályosoknak  pályázat keretében a Partiumban fekvő Torockóra és környékére látogattak. Az ünnepi megemlékezés során röviden beszámoltak útjukról, az átélt élményeikről. Egy kisfilm is bemutatta utazásuk állomásait. A pályázat lezárásaként minden tanuló egy Erdély- Tündérország című könyvet kapott emlékül. A rendezvény erdélyi ételek kóstolásával zárult: a puliszkát és a padlizsánkrémet ízlelhették meg a gyerekek.
Köszönet minden iskolai dolgozónak, aki az utazás és az ünnepség sikerességében segítséget nyújtott, közreműködött.
      

 

Balogh Sándor Csabáné
       intézményvezető

 

Képek

Film

Pimpóka tehetséggondozó kör zárórendezvénye 2018. május 25.

   

A Karcsai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola sikeresen valósította meg „A hazai és a határon túli művészeti tehetséggondozó programok támogatása” című NTP-MŰV-17-0098 azonosítószámú pályázatát, melynek zárórendezvényére 2018. május 25-én került sor a Nagy Géza Művelődési Központban.

 

Képek

Sajtóközlemény "Pimpóka tehetséggondozó kör" NTP-MŰV-17-0098

   

A Karcsai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola sikeresen valósította meg „A hazai és a határon túli művészeti tehetséggondozó programok támogatása” című NTP-MŰV-17-0098 azonosítószámú pályázatát.

 

Anyák napi műsor 2018. május 8.

   


Minden év május első vasárnapján az édesanyákat, nagymamákat köszöntjük. Ezen a napon szebbnél szebb virágcsokrokkal, rajzokkal, versekkel mondunk köszönetet a gondoskodásért, fáradozásért és a bennünket körül vevő szeretetért. Iskolánk diákjai 2018. május 8-án versekkel, énekekkel köszöntötték az időseket anyák napja alkalmával.

 

Képek

A Szegedi Látványszínház nálunk járt 2018.04.26.

   

A Szegedi Látványszínház meseelőadást tartott alsó tagozatos tanulóink számára a Nagy Géza Művelődési Központban 2018. április 26-án. A darab a barátságról. a tiszta levegő fontosságáról, a természetvédelemről, az egészségről a testmozgásról szólt. A színészek a vidám, zenés interaktív előadás egész időtartama alatt fenntartották a gyerekek érdeklődését. Jól felépített műsort láthattunk. A gyerekek nagyon jól érezték magukat.

 

Képek

"Rákóczi napok" Ricse 2018.04.26.

   

„Rákóczi Napok”Ricsén


Iskolánk tanulói ebben az évben is részt vettek a ricsei általános iskola hagyományos tavaszi rendezvényén. 2018. április 26-án a művészeti iskola növendékei eredményes szerepléssel öregbítették iskolánk jó hírnevét.

Képek

Bodrogközi Kulturális Diáktalálkozó 2018.04.23.

   

Bodrogközi Kulturális Diáktalálkozó 2018.04.23.

Képek

Nyílt órák 2018

   

Iskolánkban 2018. áprilisában nyílt órák valósultak meg, melynek keretében a szülők a meghirdetett órákat látogathatták meg. A rendezvényre azokat a szülőket várták, akik szerették volna megnézni gyermeküket tanulás közben. 

Képek

Határtalan torockói kirándulás HAT-17-01

   

Iskolánk sikeres pályázatot nyújtott be a HAT-17-01 azonosítószámú "Határtalan torockói kirándulás" címen, melynek keretében 7. osztályos tanulóink egy 4 napos erdélyi kiránduláson vehettek részt.A változatos programok között szerepelt Nagykároly: Károlyi-kastély, Petőfi Sándor szobra. Érmindszent: Ady Endre szülőháza és emlékmúzeuma. Zilah: rövid városnézés: Wesselényi-szobor, Református Kollégium, ahol Ady Endre végezte gimnáziumi tanulmányait. Kolozsváron városnézés: Szent Mihály templom, Mátyás király lovas szobra, Mátyás szülőháza, Bocskai szülőháza. Torockó: Székely-kő 1129 méter magas csúcsának a megmászása. Torda: sóbánya, Tordai-hasadék, torockószentgyörgyi vár. Nagyszalonta: Arany János szülővárosa, Nagyvárad, Debrecen. 

A határtalan torockói kirándulás képekben

Térségi informatika verseny 2018. április 12.

   

Térségi informatika verseny 2018. április 12.

Képek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
Határtalanul banner

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!